Вучиќ: Како резултат на Отворен Балкан меѓу Србија и Македонија сообраќаат осум илјади камиони

Како резултат на Отворен Балкан меѓу Србија и Македонија трговската размена пораснала од 12,5 на 29 проценти, а меѓу двете земји сега сообраќаат помеѓу седум и...