Милевски: Успешниот прекуграничен проект I-TOUR поврза 400.000 граѓани од Пелагонија, Лерин и Солун

Тековните трендови во туризмот бараат автентично искуство кое оди подалеку од една граница и една земја. Подобрување на севкупниот развој на прекуграничните региони Пелагонија, Лерин и...

Милевски: Имаме енергија и мотив да бидеме конкурентни

Селекторот на македонската фудбалска репрезентација, Благоја Милевски со свое видување во пресрет на собирот на репрезентацијата за квалификациските натпревари во септември за пласман на Светското првенство....

Милевски: Се радувам на првиот собир со репрезентацијата, фокусирани сме на Ерменија

Селекторот на македонската фудбалска репрезентација Благоја Милевски попладнево го образложи изборот на играчи за септемврискиот циклус во мундијалските квалификации, и истакна дека фокусот е насочен кон...