За проект за Централниот регистар в година 57 милиони денари, а за веб страниците на министерствата 9,3 милиони денари

Буџетот на Министерството за информатичко општество и администрација вклучува проекти посветени директно на граѓаните и дигитализација на државната администрација, информираа денеска од ресорното Министерство. Во 2022...