Црногорско-приморска Митрополија-Устоличувањето на митрополитот Јоаникиј на 5 септември без присуство на народ

Црногорско-приморската Митрополија денеска соопшти  дека устоличувањето на митрополитот Јоаникиј ќе се одржи на петти септември во тронот на Цетинскиот манастир,се наведува во соопштението. Во него се...