Руски тенкови во Киев, совет до жителите: „Направете молотови коктели, неутрализирајте го окупаторот“

Руска диверзантско-разузнавачка група се наоѓа во областа Оболон во Киев, потврди украинското Министерство за одбрана, а Генералштабот на украинската армија се огласи со соопштение дека украинските...