„Gentleman’s Ride“ по шестти пат во Скопје

Околу 100-тина мотоциклисти облечени во свечена и елегантна облека попладнево со мотоцикли ќе парадираат низ улиците на Скопје како дел од манифестацијата „Gentleman’s Ride“ Скопје. Настанот...