Новинарите бараат Зврлевски да отвори истрага за работењето на МПМ

Новинарите во весниците „Утрински весник“, „Вест“ и „Теа модерна“ бараат јавниот обвинител, Марко Зврлевски, да отвори истрага за работењето на компанијата „Медиа принт Македонија“. Тие на...