59 работодавачи не ги почитувале одредбите за работа во недела – 11 од нив добиле и парични казни

Засилени вонредни контроли на Државниот инспекторат за труд за фирмите кои работат во недела. 59 работодавачи за месец и половина биле санкционирани поради непочитување на одредбите...