Музеј во Париз ја тргна восочната фигурата на Путин бидејќи посетители му ја кубеле косата

Mузеј на восочни фигури „Гревин“ во Париз вчера ја отстранил восочната фигура на рускиот претседател Владимир Путин, објави Ројтерс. Фигурата, која била поставена во 2000 година,...