Реконструирана Полициската станица – Карпош

Објектот на ЕВР Карпош доби нов лик. Обновена е старата дотраена кровна конструкција, како и санитарната, водоводната, канализациската и електрична инсталација. Санирана е топлотната инсталација, заедно...