Истражување на „Надеж“ и „Плиадис“ кои работат со жртви на родово базирано насилство

Кризниот центар „Надеж“ во партнерство со граѓанската организација „Плиадис“ денеска ќе ги презентираат резултатите од истражувањето спроведено во рамки на проектот „Поддршка за иновативни практики при...