ИНТЕРВЈУ АЗЕСКИ:  ЈАС НЕ ЈА СМЕНИВ ЗГРАДАТА, ГО СМЕНИВ КАДАРОТ И ТАКА ЈА СОЗДАДОВ КОМОРАТА НА ИДНИНАТA

Мега интервју на Претседателот Бранко Азески, во економскиот магазин „Економија и Бизнис“ по повод 100 годишнината од Стопанска комора на Македонија што ќе излезе деновиве… Претседателот...

Филипче со најава за план на рестриктивни мерки: Можно е враќање на полицискиот час

Тој во интервју за мкд.мк потенцира дека во опција, покрај враќање и на полицискиот час, е затворање на училиштата и на угостителските објекти и забрана за собири, додавајќи дека во планот на рестрикции битен е регионалниот пристап

Стечајниот управник на ФЕНИ: Плати и вработувања без прекин во стажот

Стечајниот управник на Фени Индустри Мирослав Анастасиевски денеска преку соопштение информира дека по добивањето на решението од Основниот суд Велес, доверителите подносители на пријавата за стечај, ги депонирале...