Жерновски: Рангелова ми рече да излезам да се соочам со демонстрантите

Судењето ќе продолжи на 18 декември. Денеска Жерновски одговараше само на прашањата на обвинителите Фатиме Фетаи и Гаврил Бубевски, а на следното ќе одговара на прашањата на адвокатите