Елмас: Една победа нè дели од исполнување на сонот од детството, ќе изгинеме на теренот за да дојдеме до СП во Катар

Нè очекува еден од најтешките и највозбудливите натпревари досега за сите нас играчи кои сме тука во репрезентацијата. Пред нас се 90 минути во кои можеме...