Скопјанецот Петар за НоваТВ раскажува за моменталната состојба во украинскиот град Запорожје

Петар Исаковски со сопругата и тримесечното бебе живее во украинскиот град Запорожје, каде вчера, според јавувања на светските медиуми, била гранатирана најголемата нуклеарна централа во Европа. ...