„Четири скокалници“: Штох ја брани титулата, прва станица Оберсдорф

Со денешните квалификации во Оберсдорф стартува 67 издание на новогодишната турнеја „Четири скокалници“. Натпреварот за бодови е утре по што најдобрите ски-скокачи ќе се преселат во Гармиш Партенкирхен на 1 јануари