И вардарки си имаат своја ѕвездичка: Цвијиќ во Ол-стар тимот на ЛШ

Репрезентативката на Србија доби најмногу гласови за позицијата кружен напаѓач во изборот во кој учествуваа илјадници фанови и спортски новинари од 12 земји. Меѓу номинираните по позиции и Александра Лакрабер, Амандин Лејно, Андреа Пенезиќ и Ирина Дибирова