Антикорупциска побара истраги од ОЈО за функционери од СДСМ

На јавна седница, што е ретка практика на Антикорупциска (ДКСК), Комисијата денеска ги разгледуваше претставките на дополнителниот заменик-министер за внатрешни работи, Оливер Андонов кон Оливер Спасовски,...

Раскол и хаос во МВР: Оливер против Оливер

Дополнителениот заменик министер за внатрешни работи Оливер Андонов денеска одржал прес конференција само за одредени медиуми на која информирал дека министерот Оливер Спасовски му забранува секаков...

Андонов: Нема да дозволам МВР да стане партиски штаб на Спасовски

Дополнителниот-заменик министер во МВР, Оливер Андонов, смета дека министерот Оливер Спасовски самоволно ги направил 11-те измени на раководни функции и направил преседан. – Техничкиот министер Спасовски...