Владата разгледува опции за ангажман на Петровска во „зелените агенди“

Ана Петровска останува посветена на заштитата на животната средина, нејзиниот професионален ангажман продолжува во Министерството за животна средина, брифираат извори од кабинетот на претседателот на Владата,...