Антивоениот филм „Сите тивки на западниот фронт“ го собори рекордот на Бафта со седум освоени награди

Навални“, кој се фокусира на затворениот руски опозициски политичар Алексеј Навални, победи во категоријата документарен филм. Филмаџиите му ја посветија наградата на Навални – кој минатата...