Асоцијацијата на специјализанти и млади лекари го осуди говорот на омраза на денешниот протест

Асоцијација на специјализанти и млади лекари-АСМЛ го осудува говорот на омраза кон докторите на денешниот протест против новите мерки. „Најостро го осудуваме говорот на омраза кон...