Загадувањето на Скопје ќе се решава и со паркинзи за велосипеди-препорака од градската власт

За стимулирање на зголемена употреба на еколошки превозни средства, намален метеж во сообраќајот и намалено загадување на воздухот од употребата на моторни возила, Град Скопје достави...