Пивоваров во интервју за НоваТВ: „Отворен Балкан“ е моќно оружје против криминално-коруптивните структури-никој не е посилен од државата

Периодов  се интензивираа трилатералните контакти на релација Северна Македонија, Србија, Албанија обединети во проектот за „Отворен Балкан“. Придвижувањето на процесите во интерес на поголема проодност на...