Одлука за прогласување на Водно за заштитено подрачје со забрана за урбанизација на планината

Министерот Нуредини изјави дека по јавните консултации во одлуката за прогласување на Водно за заштитено подрачје се обезбедува исполнување на обврската на локалната самоуправа за утврдување...