Лукаревска – Голдстајн: Благодарни сме на поддршката од ОБСЕ, СДСМ останува посветена на процесот на реформи и надминување на последиците од кризите

Заменик претседателката на СДСМ, Сања Лукаревска, заедно со претседателот на СДММ, Марко Михаилоски, денеска се сретна со заменик шефот на Мисијата на ОБСЕ, во Скопје, Џеф...