Специјално издание на „Дојче пост“: Поштенска марка по повод роденденот на Дејвид Боуви

Германскиот поштенски концерн „Дојче пост“ соопшти дека ќе издаде специјална поштенска марка по повод 75-годишнината од раѓањето на британскиот музичар Дејвид Боуви. Портпарол на концернот изјави...