Заев и Хоџа: Со акцијата за пошумување ги обновуваме зелените површини за здрава животна средина

Претседателот на Владата на Република Северна Македонија Зоран Заев, денеска учествуваше во засадувањето со садници како дел од вонредната програма на Јавното претпријатие „Национални шуми“ која...

(Видео) Заев: На претстојниот Самит на ЕУ ќе биде испратена порака за проширување на Унијата кон земјите од Западен Балкан

„Ова не е одлучувачки Самит, ова е политички самит посветен на Западен Балкан…Јас верувам дека со соодветни формулации на реченици со конкретни гестови, ќе се испрати...