Компаниите во ТИРЗ во јануари со извоз од 250 милиони евра што е раст од 8 проценти споредбено со декември

Компаниите активни во Технолошко индустриските развојни зони (ТИРЗ) во јануари годинава имаат извоз од речиси 250 милиони евра, што е за осум проценти повеќе споредено со...