ВМРО-ДПМНЕ поднесе закон во итна постапка за намалување на акцизите на енергенсите за 50 отсто

Пратеничката група на ВМРО-ДПМНЕ денеска поднесе закон во итна постапка за намалување на акцизите на енергенсите за 50 отсто. „Моделот на Владата за намалување на акцизите...