Собраќаен прекршок: Бекам казнет со 750 фунти и шест месеци без возачка дозвола

Поранешниот капитен на англиската фудбалска репрезентација се изјасни виновен пред надлежен судија и призна дека разговарал на мобилен телефон додека го управувал неговото „бентли“ во ноември во 2018 година