Русија дозволи прелет на нејзина територија за американските авио-превозници

Американскиот Стејт департмент објави дека руската влада одобрила голем број на барања на американските авиокомпании за летови, но некои карго и патнички авиокомпании бараат повеќе одошто...

Како мртвите птици се претворија во Сухои

Секогаш кога Северна Македонија е пофалена, се случува нешто што очигледно има за цел да го дефокусира јавното внимание од нејзиното историско полноправно членство во НАТО. Објава на Твитер од Руската амбасада во Скопје со нова дезинформација на денот кога американски авиони летаа над Скопје за да го поздрават членството на Северна Македонија во НАТО. Само случајност…?, се поставува како прашање во текстот на Ф2Н2