Евакуиран стадионот „Олд Трафорд“ во Манчестер поради сомнителен пакет

Безбедносните служби во Манчестер денеска извршија контролирана експлозија откако сомнителен пакет беше пронајден на фудбалскиот стадион „Олд Трафорд“. Пред експлозијата, полицијата ги евакуираше гледачите кои требаше...