Серијата „Преспав“ ќе биде прикажана на фестивалот „Filmski Susreti Nis“

Серијата „Преспав“ ќе биде прикажана на 56-от Фестивал на актерски остварувања во српската кинематографија, „Filmski Susreti Nis“. „Преспав“ учествува во придружната фестивалска програма „ТВ регион“, заедно...