Дендиас: Исклучително е опасно какво било споменување на промена на границите на Балканот

Како исклучително опасни ги карактеризираше министерот за надворешни работи на Грција Никос Дендиас наводите за промена на границите на Балканот, јави дописничката на МИА од Атина....