Градоначалници и пратеници од ВМРО-ДПМНЕ од Пелагонискиот регион иницираат промена на законот за тутун

Како што најави изминатата недела градоначалникот на Општина Прилеп Борче Јовчески, денес организираше координативен состанок во просториите на општината, на кој што присуствуваа градоначалниците на Општините...