Улица проголта камион во Белград

Во Белград утринава, на аголот од улиците „Качерска“ и „Костолаќка“ , како што наведуваат жителите, распукал асфалтот, по што товарно моторно возило пропаднало во дупка. Возачот,...

Падна уште еден потпорен ѕид на Водно

Граѓаните, жители на улица „Пандо Кљашев“ во општина Кисела Вода не успеаја да го спречат налетот на тешката механизација на градежната фирма „Хантерс“ која гради четирикатна зграда на еден од малкуте останати простори во населбата во Пржино