Во Белград утринава, на аголот од улиците „Качерска“ и „Костолаќка“ , како што наведуваат жителите, распукал асфалтот, по што товарно моторно возило пропаднало во дупка. Возачот, за среќа, не е повреден.

Жителите на социјалните мрежи апелираат возачите да ги заобиколуваат овие улици, бидејќи забележале дека асфалтот пука и на други места.