Апелираме до пратениците да покажат разбирање за македонскиот работник, велат од слободниот синдикат

Од Конфедерацијита на слободни синдикати на Македонија (КСС) денеска повторно се обратиле до сите пратеници во Собранието со цел, како што соопштија, прифаќање на амандманот кој...

(Видео) Премиерот, министрите и пратениците се приклучија на митингот за поддршка на владата на Бугарија

На митингот за поддршка на владата пред Собранието на Бугарија вечерва се приклучија и премиерот Кирил Петков, министри и пратеници од „Продолжуваме со промените“, „Демократска Бугарија“...