Панчо Минов бара написмено докази за пцостите на Талат Џафери, ВМРО-ДПМНЕ ги стокми сосе сведоци

Пратеникот Панчо Минов, кого ВМРО-ДПМНЕ го повика да свика седница на Комисијата за деловнички и мандатно имунитетни прашања како нејзин претседател за да му се изрече...

Стефанова го прошири фронтот: Покрај Јанева, на тапет и Савова, Маневски и Кацарска

„Ако сте лице кое има политичка и општествена моќ, ќе најдете начин преку вршители на функции во правосудниот систем да си ја олесните својата положба во кривичните постапки и преку преговори и договори да најдете начин да ја избегнете кривичната одговорност“, рече Стефанова на денешното рочиште за случајот „Рекет“