Шарена Револуција: Нашето трпение помина, од понеделник радикализација

Со цврсти рокови од кои нема да има отстапување, бидејќи црвената линија на трпението е премината, демонстрантите на денешниот протест најавија дека можеби од понеделник нема да ги гледаме секој ден од шест, но ќе ги има секојдневно