Манчевски: Во регулаторните тела има партизација и непотизам

Министерот за информатичко општество и администрација, Дамјан Манчевски најави дека започнува процес на професионализација на регулаторните тела, бидејќи тие се полни со партиски функционери и родниниски поврзани...