Охридски пливачки маратон: Победници Французите Аксел и Касињо, Поп Ацев трет

Француските натпреварувачи Рајмон Аксел и Ошан Касињо се победници на јубилејното 50-то издание на пливачки маратон од серијата Ултра пливачки маратони на Светската пливачка федерација (ФИНА)...