Обвинение за три лица кои го претепааа Беља, поранешниот економски директор на Гинекологија

Основното јавно обвинителство Скопје поднесе обвинение против три лица за сторено кривично дело – „Насилство“. Во декември лани тие го нападнале тогашниот еконономски директор на Клиниката...