Отсекогаш ВМРО-ДПМНЕ декларативно е за ЕУ и НАТО, но во праксата сѐ прави спротивно

Повеќе од 30 години, ВМРО-ДПМНЕ и нивните претставници декларативно се изјаснуваат дека се за НАТО и членство во ЕУ, но активностите кои ги преземаат и нивното...

Нов портал во македонскиот медиумски простор: Рацин.мк – За расудување на духот на времето

Од денеска медиумското семејство на интернет просторот во Северна Македонија порасна за уште еден член – рацин.мк, портал за расудување на духот на времето. Порталот Рацин.мк е...