Ребалансот на Буџетот денеска на Влада, предлогот е да нема директно замрзнување на цените

Бектеши апелира граѓаните да не стравуваат зашто, како што рече, земјава располага со сите прехранбени производи во доволни количини. Министерот за економија Крешник Бектеши соопшти дека...