„Развој на авантуристички туризам“, соработка помеѓу Крушево и Елбасан

Градоначалникот на општина Крушево, Томе Христоски го потпиша договорот за проектот „Крушево и Елбасан – препознатлива прекугранична туристичка дестинација“ вреден 744 илјади евра. Проектот опфаќа изградба...