Новини од Регулаторна комисија: Секое домаќинство само ќе си прави пресметка за потрошената струја

Потрошувачката во период на важење на евтина струја нема да влезе во блок тарифите по новиот тарифник, изјави претседателот на Регулаторната комисија за енергетика Марко Бислимовски....