Почнува реконструкција на над 20 улици во пет населени места во Ѓорче Петров

Градоначалничката на Град Скопје, Данела Арсовска, градоначалникот на општина Ѓорче Петров, Александар Стојкоски и директорот на ЈП Улици и патишта, Борис Настов, денеска на прес конференција...