Средба на претседателот Пендаровски со Наталиа Канем, извршен директор на Фондот за население на Обединетите нации

Претседателот на државата Стево Пендаровски, за време на посетата на САД по повод неговото учество на Генералното собрание на Обединетите нации, во Њујорк оствари средба со...

(Видео) Маркотиќ: Коронавирусот може да се наоѓа во сперма, а вакцината не влијае на стерилитет

Нема никакви показатели дека вакцината влијае на стерилитет, но болеста ковид-19 влијае на репродуктивното здравје – нагласи Маркотиќ. Крунослав Цапак, директор на Институтот за јавно здравје,...