Бектеши: Преговорите за влез на „Алтернатива“ во Влада се при крај, наредната недела и договор за ресори

Преговорите за влез на „Алтернатива“ во Владата се при крај. Најверојатно наредната недела лидерите на политичките партии ќе го објават и договорот што се однесува до...

Заев: На денешната седница на Влада, ќе се распределуваат ресорите

Заев рече и дека уште денеска би сакал да се сретне со лидерот на ДУИ Али Ахмети за да може да продолжи договарањето за замениците министри, директорите на јавните претпријатија и агенции и распределбата на експерти во владините органи